Wielerarrangement Tour d’Heeze (3-daags)

Ontdek de prachtige omgeving van Heeze, met natuurgebieden de groote Heide, de Grote Peel en het Kempisch Plateau (België)

Ontdek de prachtige fietsomgeving vanuit hotel Kapellerput.

De routes zijn via gpx bestanden te downloaden. Er zijn routes voor ritten op de weg, ATB en gravelrides.  Zo kun je startend vanaf het landgoed prachtige routes fietsen door Brabant, Limburg en net over de grens in België. 

Kapellerput is uitermate fietsvriendelijk. Er is een afgesloten ruimte beschikbaar waar je je racefiets veilig kunt stallen en is er in juli en augustus zelfs een huismuseum ingericht met wielercuriosa!

Dit 3-daagse arrangement is inclusief twee overnachtingen in een Make-My Day kamer. Elke ochtend staat er een uitgebreid en gezond ontbijt voor je klaar en na een heerlijke fietsdag geniet je van een welverdiend biertje op het zonnige terras. ’s Avonds verwennen we je in restaurant Cambium met een overheerlijk driegangenmenu.

Prachtige locatie

Kapellerput ligt in Heeze, de Parel van Brabant. 
Het rustgevende landgoed vormt een heerlijke plek om te ontspannen en gastvijheid staat hoog in het vaandel.

Mooie routes

De autoluwe routes voor op de weg, over gravel of voor de MTB brengen je langs de mooiste gebieden rondom Heeze. Natuurgebieden als De Groote Heide, De Grote Peel en het Kempisch Plateau zijn prachtig om doorheen te fietsen.

heerlijk eten

Bij Kapellerput is Cambium de plaats waar de culinaire kwaliteiten en  gastvrijheid tot bloei komen en waar je van een (h)eerlijk diner binnen of  buiten op het terras kunt genieten
.
2x ontbijt en 2x diner zitten bij de prijs inbegrepen.

* 2 overnachtingen in een make my day kamer

* 2 KEER uitgebreid ONTBIJTbuffet

* 2 KEER driegangenDINER in restaurant Cambium

* Meerdere GPX-bestanden van Prachtige gravel/race routes

VOOR SLECHTS €347,- OP BASIS VAN TWEE PERSONEN

Maak gebruik van promotiecode Grinta en ontvang leuke extra's en kortingsbonnen!

Boek hier!

Kapellerput

Uitvalsbasis van Tour D'Heeze

Mooie hotelkamer midden in het bos

Culinair genieten

Prachtige fietstochten in de omgeving