uitstekend verzorgd fietsevenement met routes door unieke natuurgebieden

Zaterdag 7 maart is de dag dat de renners uit het profpeloton floreren tijdens de legendarische Strade Bianche én de dag dat de eerste Parelkoers zal worden georganiseerd. Tijdens de Parelkoers kunnen de deelnemers genieten van een fantastisch uitgestippelde fietstocht door één van de mooiste gebieden van Noord-Brabant: De Groote Heide. De Groote Heide is een prachtig natuurgebied aan weerszijden van Belgisch-Nederlandse grens. De unieke biodiversiteit van dit gebied zorgt er zelfs voor dat De Groote Heide zich in de top van Europese natuurgebieden bevindt. Inschrijven voor de Parelkoers kan alleen digitaal via onze website. 

Wij danken alle deelnemers voor hun deelname aan de eerste editie van Parelkoers. Bekijk de sfeerimpressie van dit evenement hieronder.


Foto's Parelkoers 2020

Mooie routes

Drie fantastisch uitgestippelde routes voor de racefiets van 75 en 110 kilometer en een verrassende gravelroute van 75 kilometer. De gravelroute is alleen met GPS te rijden en niet uitgepijld. Wist je dat de Parelkoers tegelijkertijd plaatsvindt met de legendarische Strade Bianche?

Foto's

Onderweg zal onze sportfotograaf jouw prestaties op de gevoelige plaat vastleggen. De foto's zijn nadien terug te vinden op onze website. 

Verzorgingsposten

Het zal je vóór, tijdens en na de tocht aan niets ontbreken. Sportvoeding, fruit, repen en drinken zal voor je klaarstaan op onze verzorgingsposten. Daardoor kunnen jij en je fietsvrienden / fietsvriendinnen optimaal presteren én genieten! 

Fietsenstalling

Bij de start en finish van de Parelkoers beschikken we over een fietsenstalling die tijdens het evenement zal worden beveiligd. Op vertoon van je polsbandje dat overeenkomt met jouw digitale inschrijving kun je jouw fiets onderbrengen en weer ophalen. 

Technische ondersteuning

Onderweg ondersteunen wij de deelnemers door middel van technische support in geval van pech. Na een pechgeval proberen wij zo snel mogelijk ter plaatste te komen om je weer op weg te helpen.

Pastamaaltijd

Na voltooiing van de tocht kun je napraten onder het genot van een speciaalbiertje (of een non-alcoholisch drankje) en pasta maaltijd in Tapperij de Zwaan. Dit is bij de prijs inbegrepen.

better be safe than sorry 

Je maakt deel uit van het verkeer, want de wegen zijn niet afgezet. Houd je daarom altijd aan de verkeersregels. Niet rechts inhalen, aan de rechterkant van de paden blijven fietsen en aan overige verkeersregels houden. 

segmenten klassement

Meet je met de snelste deelnemers van de Parelkoers door de door ons opgestelde segmenten zo snel mogelijk af te leggen. Iedere route heeft meerdere segmenten, zo bevinden er zich een aantal onverharde segmenten op de gravel route! Ook in de wegroutes zullen segmenten worden opgenomen. Aan het einde van de rit wordt voor de snelste renners op iedere afstand een prijs uitgereikt.

bereikbaarheid

De start en finish van de Parelkoers zijn bij Tapperij de Zwaan, Kapelstraat 23 in Heeze. Auto's kunnen worden geparkeerd aan de Boschlaan of in de wijk Weibossen. Na inschrijving lees je hier meer over in de bevestigingsmail. 

Wij beschikken helaas niet over doucheruimtes.

maak tijd, ontdek vrijheid

Laat je overweldigen door de sensatie van het moment: titanium gemaakte fietsen. Titanium fietsen van J.Guillem zijn sterk, licht en stijf waardoor energie op efficiënte en effectieve wijze wordt overgebracht. 

Jij kunt geheel vrijblijvend gebruik maken van een J.Guillem titanium fiets tijdens Parelkoers! Het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven voor Parelkoers en aan te geven in het tekstveld bij het inschrijfformulier of je op een racefiets of MTB wilt deelnemen. Geef daarbij ook even jouw framemaat aan. INMIDDELS ZIJN ALLE GRAVEL BIKES GERESERVEERD.

Wat je nog meer moet doen om gebruik te maken van dit mooie aanbod:

- Bruikleen is exclusief pedalen. Zorg dus dat je die meeneemt;
- Zo'n 30 tot 45 minuten voor vertrek melden bij de startplek, zodat de mannen van J.Guillem je fiets op jouw lengte af kunnen stemmen; 
- Voor de gravel ride bieden wij alleen een GPX-bestand aan. De route wordt dus niet uitgepijld. Vergeet daarom niet jouw fietscomputer én -houder mee te nemen.  

Heb je nog vragen over dit mooie aanbod? Neem dan contact met ons op  via het contactformulier op onze homepage. Wij nemen daarna contact met je op. 

Er is een beperkt aantal demo fietsen beschikbaar. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

TApperij de Zwaan

Start- en finishlocatie van Parelkoers 2020

Kapelstraat 23, Heeze

© Cartouche Events