Op 7 november jl. vond de prachtige eerste editie Golden Gravel Series plaats. De deelnemers genoten van een mooie route, goede verzorging onderweg en natuurlijk de burger en het biertje na afloop. 

Na het succes van 2021 gaan we op zondag 30 oktober 2022 de tweede editie organiseren. De inschrijving hiervoor opent op 1 februari 2022.

We gaan voor jaarlijks terugkerend gravelevent in de prachtige omgeving van het Brabantse Heeze. Met de mooie bossen en heides in de omgeving staat het evenement garant voor een heerlijke en uitdagende route.

Tot volgend jaar bij de tweede editie van de Golden Gravel Series

Sportieve groet,

Team Cartouche Events

De gouden herfst

De Gouden Herfst, Indian Summer, of ook wel de nazomer, is de periode van eind september tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn en er tegelijkertijd al prachtige herfstkleuren zichtbaar zijn.

Weliswaar daalt in deze tijd van het jaar de gemiddelde middagtemperatuur in De Bilt van circa 20 graden naar 9 graden, maar er zijn ook regelmatig periodes die nog aan de zomer doen denken. De prachtige kleuren van de bomen geven de natuur een magische uitstraling.


Na het succes van de eerste editie van Golden Gravel Series in 2021, waarbij we de eerste van hopelijk vele edities organiseerden, gaan we dit gravelevent in 2022 opnieuw organiseren.

Ontdek de mooiste bos- en gravelpaden van Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg en geniet van uitstekende verzorging bij start, finish en onderweg.

Deelname is inclusief GPX-bestand, goede koffie, uitgebreide verzorging onderweg en luxe hamburger + een lekker biertje na afloop van jouw heroïsche tocht! 


De inschrijving voor Golden Gravel Series 2022 opent op 1 februari 2022.

Prachtige routes

Een serie van twee uitgestippelde gravel routes van respectievelijk 100 en 200 kilometer. 

De routes worden als GPX-document aangeboden en zijn dus 
niet uitgepijld.

Bier en burgers

Na afloop van je heroïsche rit kun je nagenieten onder het genot van een biertje en broodje hamburger van Strabechtse Rund.

Verzorgingsposten

Het zal je voor, tijdens en na de tocht aan niets ontbreken. Tijdens de ravitailleringszones kun je bijtanken met fruit, (sport)repen en staat er een straffe kop koffie voor je klaar, zodat je de rit op volle kracht kunt voltooien.

Tapperij de Zwaan

De start en finish is bij Brasserie Loef in Heeze. 

Brasserie Loef is eigendom en buurman van onze partner Tapperij de Zwaan en is gelegen nabij de prachtige bossen in Heeze en grenst aan de Strabrechtse Heide. Binnen enkele meters bevind je je op het natuurschoon rondom Heeze.