De inschrijving voor Golden Gravel Series 2021 is geopend!

Nadat we helaas Golden Gravel Series 2020 moesten afgelasten gaan we dit jaar een nieuwe poging wagen.  

Op zondag 7 november 2021 gaat de eerste editie van dit fonkelnieuwe gravelevent plaatsvinden in de prachtige omgeving van het Brabantse Heeze. Met de prachtige bossen en heides in de omgeving gaat het een waar gravelspektakel worden op de eerste zondag van november. 
De inschrijving is inmiddels weer geopend en wij kijken er enorm naar uit om weer samen met jullie een prachtig event neer te zetten!

Sportieve groet,

Team Cartouche Events

De gouden herfst

De Gouden Herfst, Indian Summer, of ook wel de nazomer, is de periode van eind september tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn en er tegelijkertijd al prachtige herfstkleuren zichtbaar zijn.

Weliswaar daalt in deze tijd van het jaar de gemiddelde middagtemperatuur in De Bilt van circa 20 graden naar 9 graden, maar er zijn ook regelmatig periodes die nog aan de zomer doen denken. De prachtige kleuren van de bomen geven de natuur een magische uitstraling.


Na het succes van de eerste editie van Parelkoers in 2020, waarbij we het prille wielerseizoen opende, trappen we nu het najaar af met een gravel event.

Ontdek de mooiste bos- en gravelpaden van Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg en geniet van uitstekende verzorging bij start, finish en onderweg.

Deelname bedraagt €25 en is inclusief GPX-bestand, koffie bij vertrek, uitgebreide verzorging onderweg en luxe hamburger + een lekker biertje na afloop van jouw heroïsche tocht! 

Inschrijven
Prachtige routes

Een serie van twee uitgestippelde gravel routes van respectievelijk 100 en 200 kilometer. 

De routes worden als GPX-document aangeboden en zijn dus 
niet uitgepijld.

Bier en burgers

Na afloop van je heroïsche rit kun je nagenieten onder het genot van een biertje en broodje hamburger van Strabechtse Rund.

Verzorgingsposten

Het zal je voor, tijdens en na de tocht aan niets ontbreken. Tijdens de ravitailleringszones kun je bijtanken met fruit, (sport)repen en staat er een straffe kop koffie voor je klaar, zodat je de rit op volle kracht kunt voltooien.

Tapperij de Zwaan

De start en finish is bij Tapperij de Zwaan in Heeze. 

Tapperij de Zwaan is gelegen nabij de prachtige bossen in Heeze en grenst aan de Strabrechtse Heide. Binnen enkele meters bevind je je op het natuurschoon rondom Heeze.

Coronatoegangsbewijs

Per 25 september zijn door het kabinet versoepelingen aangekondigd, hetgeen voor deelnemers en toeschouwers het volgende betekent.

Deelnemers
Deelnemen aan een fietsevenement in de openlucht wordt gezien als sportbeoefening, die zonder COVID-19 gerelateerde beperkende maatregelen mag plaatsvinden. Een coronatoegangsbewijs (CTB) hiervoor is dus niet nodig