Helaas moeten we mededelen dat Golden Gravel Series 2020 door de verscherpte coronamaatregelen geen doorgang kan vinden op zondag 1 november.

Dat betekent dat we dit mooie gravel event uitstellen naar zondag 7 november 2021. Wij kijken daar nu alvast enorm naar uit!

De deelnemers die zich hebben ingeschreven ontvangen spoedig van ons een e-mail met instructies over het retourneren van het inschrijfgeld óf de mogelijkheid om hun inschrijving te laten staan voor volgend jaar.

Daarnaast willen wij alle deelnemers bedanken voor het vertrouwen én hun inschrijvingen. Dat geeft ons de energie om, wanneer het weer is toegestaan, mooie evenementen te organiseren voor iedere fietsliefhebber.

Mocht je de komende weken de fiets op gaan, houd een beetje rekening met elkaar en blijf vooral gezond!

Sportieve groet,

Team Cartouche Events

De gouden herfst

De Gouden Herfst, Indian Summer, of ook wel de nazomer, is de periode van eind september tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn en er tegelijkertijd al prachtige herfstkleuren zichtbaar zijn.

Weliswaar daalt in deze tijd van het jaar de gemiddelde middagtemperatuur in De Bilt van circa 20 graden naar 9 graden, maar er zijn ook regelmatig periodes die nog aan de zomer doen denken. De prachtige kleuren van de bomen geven de natuur een magische uitstraling.


Na het succes van de eerste editie van Parelkoers in maart, waarbij we het prille wielerseizoen opende, trappen we nu het najaar af met een gravel event.

Ontdek de mooiste bos- en gravelpaden van Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg en geniet van uitstekende verzorging bij start, finish en onderweg.

Deelname bedraagt €25 en is inclusief GPX-bestand, koffie bij vertrek, uitgebreide verzorging onderweg en luxe hamburger + een lekker biertje na afloop van jouw heroïsche tocht! 

Inschrijven
Prachtige routes

Een serie van twee uitgestippelde gravel routes van respectievelijk 100 en 150 kilometer. 

De routes worden als GPX-document aangeboden en zijn dus 
niet uitgepijld.

Bier en burgers

Na afloop van je heroïsche rit kun je nagenieten onder het genot van een biertje en broodje hamburger van Strabechtse Rund.

Verzorgingsposten

Het zal je voor, tijdens en na de tocht aan niets ontbreken. Tijdens de ravitailleringszones kun je bijtanken met fruit, (sport)repen en staat er een straffe kop koffie voor je klaar, zodat je de rit op volle kracht kunt voltooien.

Tapperij de Zwaan

De start en finish is bij Tapperij de Zwaan in Heeze. 

Tapperij de Zwaan is gelegen nabij de prachtige bossen in Heeze en grenst aan de Strabrechtse Heide. Binnen enkele meters bevind je je op het natuurschoon rondom Heeze.

CoronaMaatregelen

Uiteraard houden we ons aan de nodige coronamaatregelen, zodat we de veiligheid van de deelnemers niet in gevaar brengen. Verdere invulling daarvan valt onder eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers.