5 november 2023

Golden Gravel Series fueled by Il Magistrale Cycling Coffee wordt georganiseerd op 5 november 2023 in Heeze, Nederland. 

Koop nú jouw tickets voor dit prachtige gravelavontuur en kom genieten van de gouden herfst.

boek hier tickets voor 
Golden Gravel series '23

De gouden herfst

De gouden herfst, Indian Summer of late nazomer is de periode van eind september tot midden november. Het weer kan dan nog zomerachtig zijn, terwijl de herfstkleuren geleidelijk zichtbaar worden.

In feite daalt de gemiddelde temperatuur van 20 naar zo'n 10 graden Celsius, maar er zijn ook periodes die je doen herinneren aan de zomer. Het goudkleurige blad aan de bomen geeft de natuur een magische uitstraling.

de perfecte gravel cocktail

We houden van de herfst en de geur van de bossen tijdens die periode. In de tussentijd kleurt het blad goud. De temperaturen zijn uitstekend om te gravellen. Wat ons betreft zijn dit de ingrediënten voor de perfecte gravel cocktail.

Fantastische ROUTES

We bieden routes van 75, 100 en 150 kilometer die met zorg zijn uitgestippeld. De routes worden als GPX file aangeboden.

Heerlijk eten

Na voltooiing van jouw heroïsche gravelride wacht heerlijk eten en een welverdiende Belgische pint van de tap op je.

uitstekende verzorging

Koffie, repen, energie gels, drinken en burgers: noem het, wij hebben het. Jouw ticket voor GGS is inclusief pre-ride Il Magistrale Cycling Coffee, sportvoeding, een luxe burger en een welverdiend Belgisch speciaalbiertje van de tap.

Extra bier, koffie en snacks zijn voor eigen rekening.

De omgeving

Geniet van de gouden kleuren om je heen en de met zorg uitgekozen gravelpaden die goed toegankelijk zijn voor gravelbike, MTB en crosser. Tijdens Golden Gravel Series geniet je van een uitdagende gravelroute die je naar de fraaiste natuurgebieden van Noord-Brabant, Noord-Limburg en België leidt. 

We laten je kennis maken met natuurmonumenten zoals De Strabrechtse Heide, De Somerense Heide, De Beverbeekse Heide en De Groote Heide. 


Zo is De Groote Heide een uitgestrekt natuurgebied langs weerszijden van de Nederlands-Belgische grens. De unieke biodiversiteit zorgt er zelfs voor dat dit gebied is opgenomen in de top van Europese natuurreservaten.

Volg ons op social media zodat we in contact kunnen blijven.